Snel & eenvoudig

R-tile kan op vrijwel elke harde ondergrond (zelfs op beschadigde en oneffen vloeren) geplaatst worden. Door ruimte per ruimte aan te pakken, beperken we de werfhinder. Uw club kan gewoon openblijven.

Snel & eenvoudig

Uitgebreid gamma

Spinning, cardio, zumba,... Fitness met of zonder toestellen. Voor elke ruimte vinden we samen de perfecte pvc-tegel. R-Tile bestaat in tientallen kleuren en verschillende afwerkingen: genopt, getextureerd, traanplaat, zwaluwstaart.

Uitgebreid gamma

Duurzaam & stevig

R-Tile kan tegen een stootje. Deze pvc-tegels zijn sterk genoeg om te weerstaan aan het gewicht van fitness-toestellen en de impact van vallende gewichten. De tegels hebben een lange levensduur en bij een eventuele verhuis, verhuist uw vloer gewoon mee.

Duurzaam & stevig

Absorbeert geluid

R-Tile is ergonomisch - comfortabel om op te staan, te lopen, te liggen of te springen. En dat zonder vervelend getik of gebonk. Dat maakt het een stuk aangenamer om te sporten en om even na te praten.

Absorbeert geluid

Eenvoudig onderhoud

Mensen komen graag in een kraaknette omgeving sporten. R-Tile is veel makkelijker en efficiënter schoon te maken dan gietvloer, vinyl, rubber en tapijt.

Eenvoudig onderhoud

Eigen touch

Bij een unieke club hoort een unieke vloer. R-Tile is perfect personaliseerbaar. Met het logo van uw zaak bijvoorbeeld. Of met een inspirerende quote. U kiest!

Eigen touch

R-Tile tegels: perfect voor uw gym- of sportzaal

 

 

R-Tile, specialist in duurzame pvc-vloeren! Vraag uw oplossing op uw maat. Snel, vlot en goedkoop.